Kylie Jenner, prima femeie care depăşeşte 300 de milioane de urmăritori pe Instagram

Facebook Kylie Jenner
Facebook Kylie Jenner

Kylie Jenner a devenit prima femeie din lume care depăşeşte 300 de milioane de urmăritori pe Instagram, depâşind-o pe Ariana Grande. 

Ariana Grande, care era anterior pe locul 1, este acum la egalitate pe locul al doilea cu Selena Gomez. Cele două au câte 289 de milioane de urmăritori. În continuare, cea mai urmărită celebritate pe Instagram este Cristiano Ronaldo, atacantul celor de la Manchester United, cu peste 388 milioane de urmăritori. 

În ciuda numărului mare de urmăritori, Jenner a fost destul de liniştită pe platformă, după ce 10 persoane au murit la concertul iubitului ei, Travis Scott, pe 5 noiembrie, în Houston, Texas. 

Kylie Jenner a rupt tăcerea pe Instagram doar de Crăciun, când a postat o fotografie alături de mama sa, Kris Jenner, iar la o săptămână distanţă şi-a împărtăşit "binecuvântările şi durerile" din 2021. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BBC News (@bbcnews)

Familiile victimelor de la Astroworld au refuzat ajutorul de înmormântare oferit de Travis Scott

Oferta lui Travis Scott de a plăti costurile de înmormântare pentru victimele Astroworld a fost respinsă de jumătate dintre familiile îndoliate, scrie BBC. Aceasta include familia lui Ezra Blount, în vârstă de nouă ani, cel mai tânăr dintre cei 10 spectatori, ucis în timpul unei busculade la festivalul rapperului din Texas.

Scott a făcut oferta săptămâna trecută, pe fondul mai multor procese legate de tragedie. Un avocat al familiei lui John Hilgert, în vârstă de 14 ani, a numit gestul „înjositor și nepotrivit”.

„Dintre toate lucrurile despre care este vorba în acest caz, aceasta este cea mai mică îngrijorare”, a spus el pentru Rolling Stone. „Această familie este gata să facă o schimbare și să se asigure că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată la un concert”.

Îmbulzirea creată în mulțime a avut loc în timpul concertului lui Scott, de pe 5 noiembrie. La acel moment, erau aproximativ 50.000 de oameni care participau la festivalul din complexul NRG Park din Houston.

Zece dintre victime au murit, iar cea mai în vârstă avea 27 de ani. Blount, care locuia în Dallas, a murit la nouă zile după concert. Anterior, acesta fusese plasat în comă indusă medical din cauza gravității rănilor sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel