Kylie Jenner face ISTORIE pe Instagram. E doar a patra oară

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Kylie Jenner, sora lui Kendall Jenner și sora vitregă a lui Koutrney, Khloe și Kim Kardashian, a devenit a patra persoană din istorie care să depășească borna de 200 milioane urmăritori pe Instagram.

Conform Marca, antreprenoarea de 23 de ani este foarte populară în Statele Unite ale Americii pentru emisiunea TV „Keeping Up with the Kardashians”. Aceasta aproape a devenit „cea mai tânără miliardară din istorie”, la 21 de ani, întrecându-l pe Mark Zuckerberg, însă compania sa ar fi fost umflată artificial pentru a ajunge la borna de un miliard dolari.

Cristiano Ronaldo (242 milioane urmăritori), Ariana Grande (207 milioane urmăritori) și Dwayne „The Rock” Johnson (204 milioane urmăritori) sunt primii 3 cei mai urmăriți membri ai platformei sociale, iar Jenner tocmai a reușit să ajungă la cota 201 milioane. Selena Gomez (195 milioane urmăritori), Kim Kardashian (192 milioane urmăritori), Lionel Messi (169 milioane urmăritori), Beyonce (156 milioane urmăritori), Justin Bieber (151 milioane urmăritori) și Neymar Jr. (143 milioane urmăritori) o urmează pe aceasta.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kylie ???? (@kyliejenner)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel