Keo și Misty, dezvăluiri picante din dormitor: Este muza mea

Keo și Misty au lăsat neînțelegerile în trecut, iar astăzi se iubesc mai mult ca oricând, fapt dovedit și dw declarați de dragoste pe care cântărețul i-a făcut-o iubitei sale. Cei doi artiști au dezvăluit în cadrul unei emisiuni cum se desfășoară o zi din viața lor și care sunt gândurile lor pentru o viitoare nuntă.

Sunt studentă la psihologie și plec foarte devreme de acasă. Keo s-a obișnuit cu programul meu și se trezește foarte devreme, uneori chiar mai devreme ca mine. Dar eu gătesc, îmi place să gătesc. Ultima oară am făcut la cuptor niște pulpe cu legume foarte bune. După ce plec la facultate, el rămâne singur acasă, cu pianul,  cu studioul și nu se știe ce face. Nu există un cocoş în casă, suntem amândoi. Este o relaţie în care pot sta 24 din 24 de ore liniştită, nu sunt probleme.Comunicarea este foartă importantă, vorbim orice, eu am foarte multe de învățat de la Keo și cred că și lui îi place să mă îndrume., a spus Misty în cadrul emisiunii La Măruță.

Întrebați de o viitoare nuntă, Misty a declarat că pentru ei un act nu reprezintă nimic și așteaptă ca totul să vină de la sine. "În ziua de astăzi, acel act nu mai valorează nimic. Nu cred că ne-ar oferi mai multă încredere sau mai multă iubire. Cred că ar pune mai multă presiune pe noi, iar nouă nu ne plac nunţile, aşa că aşteptăm ca totul să vină natural, aşa cum este normal".

Alexandra este cel mai frumos cadou, apare și în videoclipul de la Cel mai frumos cadou. Este totul pentru mine. Este muza mea. Cum ne desfășurăm seara ar trebui să fie difuzat după ora douăsprezece, nu mai putem spune, a adăugat Keo.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel