Katy Perry, depresie. Cauza, albumul său 'Witness'

Comentariile negative apărut după lansarea albumului 'Witness' au făcut-o pe Katy Perry să sufere de depresie.

Cântăreaţa americană Katy Perry a mărturisit că a suferit o depresie după primirea dezamăgitoare de către public a albumului său 'Witness', informează Press Association. Într-un interviu pentru ediţia australiană a revistei Vogue, artista de 33 de ani a povestit că a fost dezamăgită de comentariile negative apărute după lansarea albumului său 'Witness' în 2017 şi a ajuns să viziteze un centru de tratament din California pentru a-şi trata depresia.

'Witness' a ajuns doar pe locul al şaselea în topul albumelor din Marea Britanie (UK album charts), spre deosebire de două dintre albumele sale anterioare, 'Prism' şi 'Teenage Dream', care au ocupat pe prima poziţie a clasamentului. 'Am avut perioade de depresie situaţională, iar inima mea a fost sfâşiată anul trecut, pentru că, fără să ştiu, am investit atât de mult în reacţia publicului, iar publicul nu a reacţionat aşa cum m-am aşteptat, iar asta mi-a frânt inima', a declarat artista pentru Vogue.

Sentiment de plenitudine

'Muzica este prima mea dragoste şi cred că universul mi-a spus: 'Ok, vorbeşti despre a te iubi pe tine însăţi şi despre autenticitate, dar te voi testa din nou şi îţi voi lua plasa de siguranţă pe care o găseai în validare. Apoi vom vedea cât de mult te iubeşti cu adevărat', a completat artista. Perry, aflată în prezent într-o relaţie cu Orlando Bloom (41 de ani), a declarat că în prezent se simte mai bine şi că aceste probleme i-au dat un 'sentiment de plenitudine' pe care nu l-a avut niciodată.

Artista vorbise şi în trecut despre sănătatea sa mintală, iar în iunie 2017 povestise despre cum a avut gânduri suicidare. 'Am scris o melodie despre asta. Mi-e ruşine că am avut acele gânduri, că mă simţeam atât de rău şi atât deprimată. Poţi avea dreptate sau poţi fi iubită. Vreau doar să fiu iubită', a mărturisit ea.

Vezi și: Marius Moga, tabără pentru 130 de copii, la Snagov


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel