Katie Price a fost arestată după ce ar fi provocat un accident

Foto: Instagram @katieprice
Foto: Instagram @katieprice

Katie Price a fost arestată, marți, după ce ar fi provocat un accident rutier. 

Katie Price a fost arestată în urma unui accident rutier. Vedeta, care s-ar face vinovată de accident, se afla sub influența alcoolului și a unor substanțe, conform celor transmise de autorități.

De asemenea, Katie Price a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Mirror

O fotografie realizată la fața locului arată un autoturism răsturnat pe marginea drumului. O sursă a declarat pentru The Sun că "Katie s-a rostogolit cu mașina și nu era într-o stare bună când a ajuns poliția."

Katie Price a mai provocat un accident, în luna martie. Și atunci, vedeta se afla sub influența alcoolului și avea permisul suspendat până pe 13 octombrie. 

Pe contul de Instagram al vedetei a apărut un mesaj scris de familie: Printre altele, în mesaj se arată că existau anumite îngrijorări referitoare la starea ei psihică. "Astăzi, fricile noastre aproape că au devenit realitate. Ca familie, vom continua să o ajutăm pe Kate. Vrem să aibă parte de tot ajutorul de care are nevoie. Sperăm că a realizat că nu poate lupta singură cu problemele.", a scris familia. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Katie Price (@katieprice)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Katie Price (@katieprice)

VEZI ȘI: R. Kelly, găsit vinovat de trafic de persoane 

Încă din anul 2019, în solicitarea de menţinere a arestului, procurorii federali din Chicago au subliniat că Robert Kelly, numele real al cântăreţului, prezintă un risc ridicat de a se sustrage justiţiei, dar şi de a perturba buna desfăşurare a anchetei. Printre capetele de acuzare formulate împotriva sa se numără şi suspiciuni de intimidare a martorilor. Cu complicitatea managerului său, cântăreţul ar fi obligat una dintre victimele prezumate să depună mărturie mincinoasă într-o altă procedură judiciară.

Acum, la doi ani distanță, cântărețul american R. Kelly a fost găsit vinovat de faptul că și-a folosit statutul de superstar pentru a pune în aplicare o schemă de abuz sexual asupra femeilor și copiilor timp de două decenii, scrie BBC, citează Mediafax.

Unsprezece acuzatori, nouă femei și doi bărbați, au depus mărturie în timpul procesului care a durat șase săptămâni, în care au descris umilințele și violențele sexuale la care au fost supuși.

După două zile de deliberări, juriul l-a găsit pe Kelly vinovat de toate acuzațiile care i se aduceau. Sentința va fi pronunțată la 4 mai și cântărețul ar putea să-și petreacă restul vieții în spatele gratiilor. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel