Kate Upton, un nou caz de abuz. Agresorul, co-fondatorul Guess

Modelul Kate Upton a dezvăluit că a fost agresată sexual de co-fondatorul Guess, Paul Marciano, în timp ce lucra pentru acest cunoscut brand la începutul carierei sale, la vârsta de 18 ani, informează Press Association.

Vedeta americană, în prezent în vârstă de 25 de ani, a declarat pentru revista Time că a luat în considerare să pună punct carierei de model şi că agresiunile la care a fost supusă au avut un impact uriaş asupra încrederii în ea însăşi. 

Marciano a negat însă acuzaţiile formulate de Upton, transmiţând într-o declaraţie pentru publicaţia menţionată că acestea sunt „absolut false" şi „absurde".

Upton a formulat prima dată aceste acuzaţii în replică la mişcarea #MeToo săptămâna trecută, atunci când a scris pe Twitter: „Este dezamăgitor că un brand important pentru femei precum @GUESS îl mai are încă pe Paul Marciano ca director de creaţie #metoo."

Pipăită în prima zi de filmare



Upton a povestit că a fost atinsă de Marciano într-un „mod dominator şi agresiv" în prima zi de filmare a unei campanii Guess la lenjerie intimă.

Creatorul ar fi pipăt-o cu forţa pe sâni şi ar fi sărutat-o, continuând apoi să o atingă pe toată durata filmării înainte de a insista să meargă împreună în camera ei de hotel, lucru pe care vedeta susţine că l-ar fi refuzat imediat.

Ea a spus totodată că fotograful shooting-ului, Yu Tsai, a intervenit şi s-a oferit să o conducă. 

Upton a dezvăluit că ulterior ea şi Tsai au pus la cale un plan, în cadrul căruia ea i-ar fi trimis fotografului un SMS înainte, pentru a nu rămâne singură în cameră cu Marciano.

Ea a declarat că Marciano a început să îi scrie sms-uri mai frecvent pe măsură ce a continuat să lucreze pentru Guess şi că a simţit că nu ar mai fi căpătat un alt contract, dacă ar fi întrerupt comunicarea cu creatorul.

„Limbaj extrem de dominator și de posesiv"



„Întregul său limbaj era extrem de dominator şi de posesiv", a povestit Upton, cunoscută pentru pictorialele din Sports Ilustrated.

Tânăra pretinde că acest comportament a continuat după ce Tsai a fost „concediat de la următorul shooting", mai târziu în 2010, şi adaugă că a încetat să mai lucreze cu Guess în mai 2011.

Upton, care şi-a creat ulterior o carieră pe cont propriu în lumea modellingului şi a cinematografiei, a declarat că felul în care s-a comportat Marciano a avut un impact masiv asupra încrederii sale în sine şi că şi-a dorit să părăsească cariera de model. 

În declaraţia acordată Time, Marciano a precizat că nu s-a aflat vreodată singur cu Kate Upton şi nu a atins-o niciodată în mod necorespunzător.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel