Karl Lagerfeld, deces. Impresionant: Cui i-a lăsat averea imensă

karl-lagerfeld-macys
karl-lagerfeld-macys

Karl Lagerfeld s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Creatorul casei de modă Chanel a lăsat în urmă o avere impresionantă, dar și mai impresionant este moștenitorul.

Este vorba despre Choupette, pisica designerului Karl Lagerfeld. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, pisica ar putea împărți averea de 150 de milioane de lire sterline cu Hudson Kroenig, finul creatorului de modă german.

Cu aproape 50.000 de abonaţi pe Twitter şi peste 122.000 pe Instagram, Choupette, pisica birmaneză a designerului Karl Lagerfeld, este aproape la fel de celebră ca şi ilustrul său stăpân, care îi dedicase un adevărat cult, potrivit AFP.

Personaj de carte, ambasador în cadrul unor campanii de publicitate, redactor-şef pentru o zi la o revistă sau emblema unei colecţii de accesorii feline, pisica ultra-răsfăţată a creatorului a apărut în viaţa acestuia în anul 2011.

"Choupette este centrul universului meu. Este un fel de Greta Garbo. Are ceva inconfundabil în stilul său de mers. Este o sursă de inspiraţie prin eleganţa şi atitudinea sa", spunea creatorul.

"Pisica era a unui prieten care a rugat-o pe menajera mea să se ocupe de aceasta timp de două săptămâni cât el este plecat. La întoarcere, nu a venit să o ia înapoi pe Choupette. A avut o altă pisică, care a devenit obeză, iar Choupette a devenit cea mai celebră pisică din lume, dar şi cea mai bogată", a povestit Karl Lagerfeld pentru Vanity Fair.

Vezi și: Karl Lagerfeld, designerul Chanel, a murit. Doliu în lumea modei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel