Kamara, apel disperat pentru fiul său. "A face bine e o filosofie de viață"

Kamara face un apel disperat pentru salvarea fiului său, Leon. 

Micuțul Leon s-a năcut cu tetrapareză spastică, afecţiune care nu îi permite să meargă şi să îşi mişte mâna stângă, iar tatăl lui, Kamara, luptă din răsputeri să-l vadă vindecat. 

După multe operații, după foarte mult timp petrecut prin spitale şi foarte mulţi bani cheltuiți, Kamara a lansat acum un apel pentru toți fanii și pentru cei care doresc să-l ajute.  Aceștia au nevoie de 100.000 de euro pentru a continua tratamentele lui Leon în Europa şi America.

De la opeație la operație copilul a început să facă mari progrese, dar mai trebuie să facă câteva vizite la clinici din străinătate pentru a se vindeca complet. 

Mesajul lui Kamara

 

"Leon e un Campion. Un Învingător care a reușit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reușit în 3 ani. Tratamentele cu Celule Stem împreună cu Kinetoterapie și cu Ergoterapie au dat rezultate mari. Acum urmează alți pași: Miofibrotomia la Barcelona, la Clinica Essentis și apoi Rizotomia Dorsală în Statele Unite, la Doctorul Park.

Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui cu Voia Bunului Dumnezeu. A știi să fii om, înseamnă mai întâi de toate să te uiți în jurul tău și să faci atât bine cât poti. A face bine e o filosofie de viață", a scris Kamara, pe pagina de Facebook.

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28