Justin Bieber a fost filmat în Barcelona lovind un fan

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost filmat lovind un fan care a încercat să îl atingă prin geamul deschis al maşinii care îl ducea spre concertul pe care l-a susţinut marţi în Palau Sant Jordi din Barcelona, informează NME.

Justin Bieber se află în turneul european "Purpose", iar următoarele concerte de pe continent sunt programate să aibă loc în Madrid, Lisabona şi Londra.

TMZ a informat că Bieber se afla într-o maşină care îl ducea la sala de concerte Palau Sant Jordi din Barcelona când un fan a încercat, prin geamul maşinii aflate în mişcare, să îl atingă pe piept şi pe faţă.

Cântăreţul canadian, care a câştigat recent două trofee la gala NRJ Music Awards 2016, i-a "certat", în mai multe rânduri, pe fanii săi. În octombrie, el a spus mulţimii "insuportabile" de la Londra să tacă şi să asculte când vorbeşte, a ordonat publicului din Manchester să tacă atâta timp cât îşi cântă baladele şi a cerut spectatorilor de la show-ul său din Birmingham "să se calmeze" şi să "înceteze să strige" în timp ce el vorbea pe scenă, adăugând că acele ţipete erau "insuportabile".

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar albumul de debut "My World 2.0" a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de "Under the Mistletoe" (2011), "Believe" (2012) şi "Purpose" (2015).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel