Jurnalistul Sean Hannity l-a făcut praf pe activistul islamist Anjem Choudary- VIDEO

Jurnalistul Sean Hannity de la Fox News l-a 'distrus', în direct, pe cel mai agresiv activist islamist din Europa, Anjem Choudary.

În mijlocul unor momente de teroare internațională, în care extremiști islamici au ucis 10 jurnaliști și doi polițiști, în cel mai sângeros atac din Franța din ultimii 40 de ani, jurnalistul de la Fox News Sean Hannity l-a zdrobit, în direct, pe cel mai agresiv activist islamist din Europa.

Sean Hannity, Fox News: Spui că nu crezi în libertatea de exprimare, nu crezi în libertatea religiei, în libertatea cuvântului, tu crezi în fascismul islamic, că oamenii trebuie să respecte legile voastre?

Anjem Choudary, unul dintre cei mai agresivi activist islamist din Europa: În realitate, ca musulman, cred că suveranitatea și supremația aparțin lui Dumnezeu, credem că trebuie să ne supunem poruncilor lui Dumnezeu, arată Fox News.

Sean Hannity: Deci spui că orice lucru ofensiv despre Profetul Mohamed trebuie să fie ilegal și asta să se întâmple în toată lumea?

Anjem Choudary a replicat că, în Islam, jignirea Profetului Mohamed se pedepsește cu pedeapsa capitală.

Sean Hannity, pe un ton apăsat: Dar orice țară ar trebui să-l adopte, să se convertească sau să moară? Este 'fie sunteți de acord cu noi, fie intrăm peste voi în redacție și vă vom sacrifica'?

Anjem Choudary a reiterat că el dorește ca Legea Sharia să fie pretutindeni. Activistul islamist a subliniat că femeile, desigur, trebuie să fie acoperite în public și adulterul și sodomia trebuie pedepsite cu moartea.

Sean Hannity: Încă sunt de părere că ești un ticălos, un om rău, dar chiar vreau ca oamenii să te audă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel