Jucăriile sexuale pot fi dăunătoare, dacă nu sunt folosite corect

orgsm
orgsm

În ziele noastre, jucăriile sexuale de diferite forme, materiale sau culori se pot procura foarte ușor din sex shop-uri sau de pe internet. Ele fac parte din ce în ce mai mult din viața cuplurilor și a persoanelor singure, devenind astfel un accesoriu normal pentru mulți dintre oameni.

Cu toate acestea, discuțiile privind aceste obiecte continuă, principalul subiect fiind ”sănătatea”. Sunt jucăriile sexuale periculoase pentru sănătate?

Cercetătorii Facultății de Sănătate Publică din cadrul Universtății Alabama, Russell Griffin și Gerald McGwin, și-au făcut publice rezultatele unor cercetări făcute la deparatamentul de urgențe a unui spital din SUA, între anii 1995 și 2006. Aceștia au calculat numărul de persoane care se prezentau la spital din cauza rănilor provocate de jucăriile sexuale, dar nu au inclus și obiecte imporivizate a căror utilitate nu era aceasta. În urma studiului, Russell și Gerald au observat că:

-6799 de persoane cu vârste de peste 20 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza folosirii obiectelor sexuale.

- mai mulți bărbați au fost răniți decât femei

- 74% din răni erau provocate de vibratoare, 2% de diferite inele vibrante și 11%  de alte acesorii;

- 78% din răni se găseau la nivelul anuslui, 18% la nivelul vaginului sau a penisului și 4% se găseau în alte părți.

”Aceste date arată că de multe ori jucăriile sexuale sunt folosite greșit, adică în părți sensibile ale corupului cum ar fi anusul”, spui cei doi cercetători

Pentru a evita accidentele, persoanele care folosesc astfel de obiecte sunt sfătuite să citească instrucțiunile de folosire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel