Jojo, probleme cu sarcina: ''Am intrat pe injecții''

Cătălina Grama, alias Jojo mărturisește pe blogul său că are probleme cu a doua sarcină. Vedeta este nevoită să își facă injecții în burtă.

Acesteia i s-au declanșat probleme la tiroidă, iar în urma unor analize, medicii au depistat că are și trombofilie, afecțiune care-i creează cheaguri ce pot bloca curgerea sângelui.

"Tiroida nu m-a speriat așa de tare, deși dă, în mod clar, tot felul de stări neplăcute, însă trombofilia mi-a creat multe nopți nedormite… Nu v-am povestit încă de la început pentru că mi-a fost teamă de asta. Mi-a fost teamă să mă și gândesc la asta, darămite să vorbesc despre ea. Nu vreau să fiu dramatică, însă poveștile multor femei care au trecut prin așa ceva sunt impresionante de-a dreptul. 

Am intrat de ceva vreme pe injecții cu anticoagulant. Nu credeam că voi reuși vreodată să îmi fac singură o injecție. Însă am reușit. Am avut un prag la un moment dat, când eram pe cale să bag pentru prima dată acul sub pielea de pe burtică. Însa am tras aer în piept și am făcut-o. Noroc că acele sunt subțiri. Am tot citit pe internet că în burtă nu doare. Nu e propriu-zis o durere, însă, cel puțin pe mine, mă ustură tare", a povestit Jojo pe blogul ei personal.

Jojo

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel