Jojo este în doliu: A plecat spre cer

Jojo trece prin momente cumplite. Bunica sa, Ana, a murit, joi. Vedeta a postat în mediul online un mesaj emoţionant dedicat celei care a crescut-o.

Jojo spune că, atât ea, cât şi restul familiei se aşteptau ca acest moment dureros să se întâmple. Vedeta a dezvăluit că bunica sa şi-a petrecut ultimele săptămâni în spital. 

"Astăzi a plecat spre cer bunica mea, Ana. Deși știam de atâta vreme că se va întâmplă ne e greu încă să ne obișnuim cu ideea. Eu știu că mamaie ne vede chiar acum și că ne-a văzut toată ziua făcând toate pregătirile și știe cât de mult o iubim. În ultimele săptămâni la spital, am încurajat-o în fiecare clipă. I-am zis că Dumnezeu e mare și că ea va merge în lumina și asta voi spune în continuare până când sufletul ei își va găsi odihnă.

Dumnezeu e mare, Dumnezeu e bun și tu ai fost un om bun și ești un spirit bun mamaie! Vei merge în lumina și te vei întâlni cu entități de lumină, cu îngerii. Iar noi te iubim toți și ne gândim în fiecare clipă la ține. O să-ți spun ce ți-am spus zilnic: gândește-te la Ceahlău, gândește-te la ogorul de sus de la străbunica, la cireșul din spatele ogorului, la cum culegeam noi gălbenele pentru ceai și mă învățai să fac coronițe. La Toacă și Panaghia care ne priveau dintre nori și la tot ce e mai frumos în viață: norii de pe cer, trandafirii de dulceață, nucul din grădină de la tanti. Tu o să le veghezi pe toate mamaie și pe noi! Odihnește-te în pace! Îți mulțumim că ne-ai iubit și ne-ai crescut pe toți! 

P.S: Știu că energia voastră bună se va adaugă gândurilor noastre și că sufletul ei va primi toată bunătatea voastră. Vă mulțumesc încă de pe acum pentru atâta iubire", este mesajul postat de Jojo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel