Johnny Depp, RĂSTURNARE de situație. A RĂBUFNIT în instanță. "Ea m-a LOVIT"

Johnny Depp a avut prima înfățișare în procesul cu The Sun. Vedeta de la Hollywood a spus totul despre bătăile din cuplu. 

Johnny Depp a avut prima înfățișare în procesul intentat împotriva tabloidului The Sun, acuzându-i de calomnie în urma unui articol apărut în aprilie 2018.

Acesta şi-a acuzat fosta soţie, actriţa Amber Heard, de relaţii extraconjugale şi a respins afirmaţiile prin care aceasta l-a acuzat de agresiuni ca fiind neadevărate, citează Reuters.

”Pentru a înlătura orice îndoială, nu am agresat-o niciodată pe doamna Heard, cum de altfel nicio altă femeie în viaţa mea. Încercam să mă retrag în colţul meu. Certurile au escaladat şi a devenit violentă… doamna Heard m-a lovit”, a spus Johnny Depp.

”Punctul de vedere al reclamantului este clar: acuzaţiile doamnei Heard sunt minciuni absolute”, a spus David Sherborne, avocatul actorului.

Ce spune despre consumul de droguri

Interpelat de avocata Sasha Wass, Depp a recunoscut că a consumat ”toate drogurile cunoscute” până la vârsta de 14 ani şi că a avut o copilărie dificilă în timpul căreia s-a luptat să se împace cu faima şi succesul.

”Chiar şi atunci când îmi rostesc propriul nume îmi sună de nerecunoscut”, a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel