John Legend, desemnat cel mai sexy bărbat în viață pe 2019

Foto: Facebook
Foto: Facebook

John Legend a fost ales cel mai sexy bărbat în viață pe 2019.

Cântărețul premiat cu Emmy, Grammy, Tony și Oscar John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost ales cel mai sexy bărbat în viață pe 2019 de revista People, el succedându-i actorului britanic Idris Elba, citează Mediafax.

Muzicianul este abia al patrulea bărbat de culoare care primește acest titlu, după Denzel Washington, în 1996, Dwayne "The Rock" Johnson, în 2016, și Idris Elba, în 2018.

Informația a fost făcută publică de muzicianul Blake Shelton, cel mai sexy bărbat în viață pe 2017, în ediția de marți seară a emisiunii "The Voice", unde amândoi sunt antrenori.

Premiile lui Legend

Legend a devenit celebru după ce și-a lansat albumul de debut, "Get Lifted", în 2004. Materialul discografic i-a adus premii Grammy pentru cel mai bun debut, cel mai bun album R&B și cel mai bun interpret R&B.

John Legend a mai primit, printre altele, un premiu Oscar pentru piesa "Glory", dar și trofee Emmy și Tony în calitate de producător muzical.

Legend este unul dintre doar 15 câștigători "EGOT" din lume - artiști premiați cu Emmy, Grammy, Oscar și Tony.

"Am fost încântat, dar și speriat"


"Am fost încântat, dar și speriat în același timp, pentru că este o mare presiune", a declarat Legend pentru People după anunțul privind titlul de cel mai sexy bărbat în viață. "Toată lumea mă va analiza să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru acest titlu. De asemenea, îi succed lui Idris Elba, ceea ce nu este corect și nici drăguț pentru mine", a glumit muzicianul.

Legend este căsătorit cu modelul și autoarea de cărți de bucate Chrissy Teigen, în vârstă de 33 de ani, cu care are doi copii, Luna, în vârstă de 3 ani, și Miles, în vârstă de 1 an.

În ultimii ani, printre cei recompensați cu titlul de cel mai sexy bărbat în viață - acordat din 1985 - s-au numărat Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney și Channing Tatum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel