John Cena a ajuns la un acord de divorț cu soția sa

John-Cena
John-Cena

Cel mai cunoscut wrestler din lume și, mai nou, actorul american John Cena, a ajuns în sfârșit la un acord cu soția sa, Elizabeth Huberdeau. Cei doi s-au înțeles cu privire la acțiunea de divorț pe care Cena a intentat-o în luna mai a acestui an, informează TMZ.com.

Autor: Robert Sandu

Starul WWE John Cena este mai aproape ca niciodată de divorț, acum că soția sa, Elizabeth, a acceptat condițiile despărțirii. Cei doi sunt s-au iubit încă de pe când actualul wrestler era în liceu, dar s-au căsătorit de-abia în 2009. După nici 3 ani de căsnicie, desele probleme dintre cei doi, l-au făcut pe Cena să declare presei că "lucrurile sunt iremediabile" și să ceară divorțul de Elizabeth Huberdeau.

L-a început soția sa nici n-a vrut să audă de o despărțire, așa că a atacat petiția de divorț, spunând că e plină de erori tehnice. Apoi a angajat un detectiv particular pentru a demonstra că Cena a înșelat-o pe parcursul mariajului de 3 ani. Ambele tentative au dat însă greș.

Recent, se pare că cei doi au căzut de comun acord și în legătură că cifrele divorțului. Avocatul lui Elizabeth, Raymon Rafool a declarat public că "toate neînțelegerile s-au lămurit pe cale amiabilă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel