Jim Carrey critică violența din Kick Ass 2

Jim Carrey a şocat producătorii filmului Kick Ass 2, în care apare drept un erou mascat, după ce a criticat nivelul de violenţă din această producţie, în urmă atacului de la şcoala Sandy Hook.

Autor: Andreea Adamescu

Carrey  a fost un susţinător deschis al creşterii controlului asupra armelor de foc în urma atacului din decembrie 2012 atribuit lui Adam Lanza, atac ce s-a soldat cu 26 de morţi, din care 20 de copii si 6 adulţi. El a postat un mesaj pe Twitter duminică, în care spunea că nu mai poate susţine filmul. “ Am făcut filmul cu o lună înainte de Sandy Hook, iar acum nu mai pot susţine acel nivel de violenţă. Scuzele mele către cei implicaţi în film. Nu îmi este ruşine cu acest film, dar evenimentele recente au cauzat o schimbare în inima mea.”, a spus Carrey.

Mark Millar, producătorul executiv al filmului şi creatorul benzilor desenate care stau la baza seriei Kick Ass, a fost uimit de reacţia lui Jim Carrey şi a spus că acesta ştia exact în ce fel de film urmează să joace. “ Ca şi Jim,

sunt oripilat de violenţa din viaţă reală, dar Kick Ass nu este un documentar. Nimeni nu a fost rănit în producerea acestui film! Este ficţiune, şi la fel că Tarantino şi Peckinpah, Scorsese şi Eastwood, John Boorman, Oliver Stone şi Chan-wook Park, Kick Ass evita luptele lipsite de sânge, prezente în  mod obişnuit în hit-urile cinematografice ale verii şi se concentrează, în schimb, pe CONSECINŢELE violenţei... Slujba noastră, ca povestitori, este să distrăm oamenii şi instrumentele noaste nu pot fi sabotate prin limitarea folosirii armelor în filme de acţiune”, a declarat Millar.

Kick Ass 2, regizat de Jeff Wadlow, figură nou apărută în lumea cinematografică, va apărea pe marile ecrane din Marea Britanie pe 14 august şi în Statele Unite pe 16 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel