Jennifer Lopez şi Maluma filmează împreună o comedie romantică la New York

Vedeta Jennifer Lopez şi cântăreţul Maluma au anunţat joi pe reţelele de socializare că filmează împreună 'Marry Me', o comedie romantică a cărei acţiune se petrece la New York, în care mai joacă Owen Wilson şi care presupune reîntoarcerea actriţei la acest gen care a consacrat-o, relatează EFE. 

Surse apropiate producţiei au declarat că muzicianul columbian Maluma îl interpretează pe Bastian, un rocker care este iubitul vedetei pop Kat Valdés (Jennifer Lopez) pe care o părăseşte cu puţin înainte de nuntă la sala Madison Square Garden. Comedia este regizată de Kat Coiro, realizatoarea unor seriale de succes precum 'Shameless' şi 'Modern Family'.

'Este distractiv când artişti din genuri diferite se unesc şi contribuie la crearea a ceva special, autentic şi adevărat', scrie Jennifer Lopez într-un mesaj pe reţelele de socializare postând o imagine cu Maluma, din prima zi a filmărilor. La rândul său, solistul columbian, care şi-a exprimat de multe ori pasiunea pentru cinematografie, notează: 'Azi mi-am împlinit visul pe care îl aveam de mic. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi vieţii'.

Maluma a negociat de multe luni pariciparea sa în acest film care marchează reîntoarcerea lui J Lo la comediile romantice. Maluma va îmbina filmările la 'Marry me' cu concertele din turneul său '11:11', cu care se va prezenta săptămâna aceasta la Boston şi Newa York, iar săptămânile viitoare la Orlando şi Miami, în Florida. La rândul său, Jennifer Lopez şi-a încheiat turneul 'It's My Party' şi promovările la filmul 'Hustlers'.

În 'Marry Me', pe lângă actriţă principală va fi şi producător. Actriţa de origine portoricană pregăteşte, de asemenea, pentru HBO, filmul 'The Goodmother', despre columbianca Griselda Blanco, cunoscută drept 'naşa cocainei' cu care îşi va face debutul regizoral. Jennifer Lopez şi Owen Wilson au mai jucat împreună în Anaconda (1997), un film în regia lui Luis Llosa, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel