Jennifer Lopez și Marc Anthony, din nou împreună: Este sufletul meu pereche

Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au reunit pentru un moment important al Premiilor Latin Grammy 2016, care a avut loc noaptea trecută. Actrița i-a înmânat fostului soț premiul pentru ''Omul Anului 2016". Cei doi au cântat împreună o melodie, iar la înmânarea premiului s-au sărutat pe buze.

Marc Anthony și fosta sa soție, Jennifer Lopez au oferit un moment emoționant la Premiile Latin Grammy. Cei doi au cântat împreună o versiune a melodiei lui Pimpinela, "Olvídame y pega la vuelta".

Marc este o legendă vie. Își dezgolește sufletul și inima în călătoria sa muzicală. Compozitor, producător și cântăreț, este un artist magic si pur, oferindu-ne momentele clasice, care ne vor rămâne în minte pentru totdeauna., a spus emoționată Jennifer Lopez la înmânarea premiului. "În călătoria noastră profesională și personală am învățat și am crescut împreună. Este mentorul meu, sufletul meu pereche. Este o onoare și o mare mândrie să îi acord acest premiu ", a adăugat artista.

"Vreau să dedic acest premiu tuturor acelor oameni care mi-au spus că nu, că niciodată în viața mea nu voi realiza ceea ce am realizat până în prezent. Toți acei oameni care mi-au spus că era imposibil. Vreau să spun ceva: premiul este pentru voi ", a spus Marc Anthony cu un râs zgomotos.

Momentul culminant al actului a fost sărutul pe care cei doi și l-au dat.

Jennifer Lopez și Marc Anthony au fost căsătoriți timp de opt ani și au împreună doi copii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel