Jennifer Lopez: Am fost o persoană fără adăpost

Jennifer Lopez Am fost o persoană fără adăpost
Jennifer Lopez Am fost o persoană fără adăpost

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez a declarat recent că a trăit ca o persoană fără adăpost în perioada în care nu era celebră.

Autor: Andra Imbrea

Artista în vârstă de 43 de ani a devenit cunoscută după ce a fost angajată ca dansatoare în show-ul american de comedie "In Living Color" în anul 1991. Însă, înainte de a deveni  celebră în întreaga lume, Jennifer Lopez trăia la limita subzistenţei, scrie gandul.info.

Jennifer a povestit cum ea şi mama ei se certau adeseori din cauza deciziilor luate de tânăra artistă care nu dorea să renunţe la visul ei de a-şi construi o carieră în industria de divertisment.

"Mă certam destul de des cu mama. Nu am vrut să merg la facultate - voiam să devin o dansatoare cu normă întreagă", a declarat Jennifer Lopez într-un interviu pe care l-a acordat de curând revistei W.

"Din acest motiv, am decis să ne despărţim. Am început să dorm pe canapeaua din studioul de dans. Eram o persoană fără adăpost, însă i-am spus: «Asta trebuie să fac». După câteva luni, am primit un contract de dansatoare în Europa. Când m-am întors (în Statele Unite, n.r.), am primit propunerea de a juca în «In Living Color». Am devenit membră a trupei de dansatoare Fly Girl şi m-am mutat la Los Angeles. Toate aceste lucruri s-au întâmplat pe parcursul unui singur an", a dezvăluit vedeta americană.

 Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani, a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. De când a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

În plan muzical, aceasta si-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de copii.

Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel