Urmărește emisiunea live


Jazzy Jo, concurentă la Te cunosc de undeva, diagnostic neașteptat, în timpul filmărilor: Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta!

Jazzy Jo, concurentă la Te cunosc de undeva, a primit un diagnostic neașteptat, în timpul filmărilor.

Când în sfârşit ruleta i-a adus un rol confortabil, care să îi scoată în evidenţă calităţile vocale, mai exact transformarea în senzuala Dua Lipa, Jazzy Jo, partenera lui Zarug, a trăit o spaimă de zile mari. Cu doar 2 zile înainte de filmările pentru cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cântăreaţa a fost diagnosticată cu laringită. 

"Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta, că pot să am acest ghinion!”, a declarat artista chiar înainte de a aduce pe scena transforming show-ului o colaborare de excepţie, care a reuşit să reunească două generaţii de fani din întreaga lume – Elton John & Dua Lipa.

"După ce am stat câteva ore ca să diger ghinionul care m-a lovit, m-am remontat, am început tratamentul şi am apelat şi la toate trucurile pe care le ştiam, pentru ca filmarea să mă găsească într-o formă cât mai bună!”, a mai completat Jazzy Jo.

Dacă a reuşit sau nu să ducă la bun sfârşit momentul pe scena Te cunosc de undeva! şi, mai ales, cum s-a descurcat artista cu senzualitatea personajului adus de ruleta Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi gale a transforming show-ului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel