Jared Leto și Matthew McConaughey, doi actori sexy, de nerecunoscut

Pentru rolurile din ”Dallas Buyers Club” actorii Mattew McConaughey și Jared Leto au suferit schimbări incredibile, aceștia fiind greu de recunoscut.

Autor: Bătrînca Mădălina

Aceștia au slăbit dramatic, lucru care poate fi observat în pozele care îl înfățișează pe McConaughey purtând o cămaşă neagră, blugi albaştri şi o pălărie neagră de cowboy, și pe colegul său de platou, care interpretează un travestit, purtând o rochie cu dungi negre şi roşii, o haină de blană şi dresuri albastre care ii scot în evidenţă picioarele subţiri.

Celebrity Gossip relatează că  Matthew McConaughey, în vârstă de 43 de ani, a slăbit 18 kilograme în timpul filmărilor și că abia așteaptă ca acestea să se sfârșească.

"Voi mânca 70 la sută vită, 30 la sută carne tocată grasă de vită, poate un cheeseburger cu trei tipuri de brânză. Le voi prepara pe toate şi voi avea grijă ca totul să dureze trei ore. O să mănânc chifle cu unt pe ambele părţi, prăjite şi puse pe grătar. O să topesc brânza pe partea de sus a chiflei (...)", a declarat el.

În filmul regizat de canadianul Jean-Marc Vallee, McConaughey îl va interpreta rolul lui Ron Woodroof, un electrician heterosexual, homofob, din Texas, care mai are şase luni de trăit după ce a aflat că are SIDA. Acesta este nemulţumit de faptul că nu are acces la medicamente opţionale, și pune la punct o afacere prin care aducea prin contrabandă medicamente pentru SIDA, pe care le oferea altor bolnavi. Pentru acest rol au mai fost luați în vizor și Brad Pitt și Ryan Gosling.

La sfârşitul lunii noiembrie, actorul şi muzicianul Jared Leto a publicat o fotografie în care se vedeau foarte clar transformările fizice, și a declarat că s-a înfometat timp de o lună pentru a ajunge să arate așa cum i-o cerea rolul.

O altă opțiune pentru acest rol cu un potențial fantastic se pare că a fost Gael Garcia Bernal. În schimb, Jared Leto  fost ales pentru a juca rolul unui travestit infestat cu HIV, care îl ajută pe Woodroof.

Jared Leto şi-a început cariera în showbiz lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie. Astfel,îl știți din ”Fight Club” și ”Panic Room”, însă rolul care i-a adus celebritatea a fost cu siguranță cel din Requiem for a Dream, regizat de Darren Aronofsky.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel