Japonia: Hoții și-au procurat noul iPhone5 cu câteva ore înainte de lansare

Noul iPhone 5 a fost pus în vânzare și în Asia, strângand fanii înfocaţi, din mai multe țări, în faţa magazinelor. Poliţia din Osaka a anunţat că în acest timp 191 de smartphone-uri au fost furate, cu doar câteva ore înaintea lansării. Trei magazine au fost jefuite, la intervale scurte de timp, hoții aflându-se incă în libertate.

Furturile, nu foarte întâlnite în febra lansării noului iPhone, vor îngreuna probabil livrarea produsului.

Există cereri foarte mari pentru smartphone, Apple anunțând că precomenzile au atins un nou record, de 2 milioane de unități, doar în prima zi. Următorii clienți care au precomandat noul model, vor aștepta până la o lună pentru livrare.

Jurnaliștii de la Wired scriu, despre noul iPhone : ""iPhone 5 este cel mai bun telefon din lume. Are hardware de ultimă generaţie, procesor A6 şi un ecran uimitor de 4 inci. Noul sistem de operare, iOS 6, e excelent, iar carcasa subţire, alcătuită exclusiv din sticlă şi aluminiu, este un triumf al designului industrial. Nu e nimic în neregulă cu telefonul, ba chiar excelează la toate capitolele. Cu toate astea, este în acelaşi timp absolut plictisitor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel