James Cameron susţine implementarea tehnologiei 3D în televiziune

james cameron
james cameron

Cineastul canadian James Cameron şi Vince Pace, inventatorul camerelor de filmat în 3D, au anunţat, luni, că au înfiinţat Cameron Pace Group, o companie care intenţionează să ajute studiourile şi posturile de televiziune să adopte cât mai repede tehnologia tridimensională.

"Scopul nostru este de a înlătura toate barierele actuale care îi împiedică în prezent pe producătorii de filme, marile studiouri şi posturile de televiziune să adopte tehnologia 3D", a declarat James Cameron, citat de Mediafax.

Acest anunţ a fost făcut în cadrul conferinţei National Association of Broadcasters, care a avut loc la începutul acestei săptămâni la Las Vegas.

În opinia renumitului cineast canadian, televiziunea în 3D va cunoaşte o evoluţie spectaculoasă imediat după ce posturile TV vor putea să ofere telespectatorilor lor programe care nu necesită ochelari speciali pentru a fi vizionate.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele "Avatar" şi Titanic", regizate de James Cameron, reprezintă filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - cu 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel