Iuliana Ghinea, artista care și-a donat ziua de naștere copiilor din Valea Plopului. Ce sumă a strâns

Zilele trecute, la Flavours in the Garden / Clubul Diplomatic, a avut loc una dintre cele mai frumoase petreceri aniversare. Iuliana Ghinea, solista singurului ONE BAND SHOW din România- Trupa Prestige, și-a aniversat ziua de naștere într-un mod inedit. Anul acesta, artista a ales să doneze cadourile copiilor din Valea Plopului.

La petrecere, au fost în jur de 45 de invitati, prieteni, familia, dar și colegi din domeniu. Am primit foarte multe flori pentru că, anul acesta, în loc de cadouri, am strâns bani, pe care i-am donat părintelui Tănase la Valea Plopului. S-au strâns peste 1000 de euro, declara Iuliana Ghinea.

"Îmi doresc ca decizia mea să fie ca un îndemn pentru cei din jurul nostru, să răspundă pozitiv la strigătul de ajutor al celor care au nevoie.

Costin încearca să-mi organizeze o petrecere, deși anul asta eu voiam să spun pas la party-ul de ziua mea. Însă, când ne-a venit ideea unui act caritabil, m-am gândit că acei copii au nevoie de ajutor. Am simțit că am nevoie de un cadou sufletesc. Și așa a fost!", a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel