Iulia Vântur și Salman Khan, din nou împreună

Iulia Vântur s-a reîntors în India și în brațele lui Salman Khan. Frumoasa prezentatoare de televiziune a participat la câteva evenimente împreună cu starul de la Hollywood și familia acestuia.

Iulia a participat la ziua mamei vitrege a lui Salman, Helen, care a fost organizată chiar la locuința actorului. Vedeta Pro TV și starul de la Hollywood au mers  apoi la o altă  petrecere, organizată de actrița Kareena Kapoor Khan, ce va deveni mamă pe 20 decembrie, informează libertatea.ro.

Iulia și Salman Khan au fost suprinși împreună de presa indiană.

„Nu au fost deloc despărțiti.  Iulia a fost în țară pentru a-și onora angajamentele profesionale și personale. De altfel, a profitat de timpul petrecut acolo pentru a-și vedea familia și prietenii. Ea l-a însoțit pe Salman la filmările de la Tubelight, dar pentru că el a fost ocupat și cu show-ul Bigg Boss și Iulia deja fusese la filmările de la emisiune, ea a decis că ar putea în timpul acesta să-și viziteze țara natală. Însă, a păstrat tot timpul legătura cu Salman și familia lui”, a declarat o sursă pentru The Indian Express.

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel