Iulia Vântur, adevărul despre inelul de "logodnă" care a pus pe jar presa din India

Iulia Vântur a vorbit despre inelul cu diamant, afișat recent pe degetul ei și care a stârnit numeroase zvonuri în presa indiană privind o logodnă secretă cu superstar-ul indian Salman Khan.

"E foarte frumos. L-am luat din India", a declarat Iulia Vântur pentru "Teo Show", vorbind însă despre inelul pe care-l purta în timpul declarației, nu despre cel care a stârnit atâtea zvonuri.

"L-am schimbat. Asta pentru că ați început să comentați atât de mult că am zis că nu-l mai port",a adăugat Iulia Vântur.

Frumoasa prezentatoare a vorbit și despre căsătorie. "O să mă mărit la un moment dat, dar vom vedea când. Nu știu ce mi-e scris acolo sus. Dacă mă căsătoream, probabil că se afla la un moment dat. Din păcate în ultima vreme am observat că din ce în ce mai multe căsătorii se destramă și când văd asta, dar nu o să spun nu.

Când eram mică, îmi imaginam că pe la 24-25 o să mă căsătoresc pentru că așa erau vremurile, doar că acum nu mi se mai pare că e o anumită perioadă, o anumită vârstă la care să faci asta", a mai spus Iulia Vantur.

Citește și: Iulia Vântur, logodnă în secret cu Salman Khan, zvonul care pune pe jar presa din India

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel