Iulia Albu, UMILINȚA supremă. Lovitura dată de părinți. "SNOBISM. M-au SCOS"

Iulia Albu
Iulia Albu

Iulia Albu a primit o lovitură uriașă din partea părinților colegilor fiicei ei, Mikaela. Iată ce a pățit și ce a avut de îndurat designerul. 

Iulia Albu a înscris-o pe Mikaela, fiica pe care o are cu Mihai Albu, la o școală de stat, dar chiar dacă încă nu a început anul școlar, vedeta are deja probleme serioase și asta pentru că a fost scoasă din grupurile pentru mămici. 

"Este un snobism"

Designerul a povestit că întârzie la ședințele cu părinții și că celelalte mămici chiar au dat-o afară din grupurile de WhatsApp ale grupei unde învață fiica ei. Motivul nu și-l mai amintește exact dar spune că subiectele pe care le discutau celelalte mămici acolo oricum nu erau pe gustul ei.

„M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât.

În general, nu apar la timp, pentru că, asta este, am un obicei în a întârzia la ședințele cu părinții și am avut întotdeauna, dar când apar, lucrurile sunt foarte simple. De obicei, am discuții cu profesorii. Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui. Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob, modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior", a declarat Iulia Albu pentru viva.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel