Iulia Albu: Nu am operații estetice. Află ce trucuri pentru întreține folosește fashion editorul

Iulia Albu mărturisește că nu are operații estetice și că speră să nu fie nevoită să își facă prea curând. Vedeta a dezvăluit care sunt trucurile pe care ea le folosește pentru a avea o siluetă demnă de invidiat.

Iulia Albu are o dietă echilibrată, face și sport în limita timpului disponibil și merge la clinici de înfrumusețare de cel puțin trei ori pe săptămână.


“Este foarte important ca atunci când ești persoană publică, înfățișarea, garderoba, discursul, totul, să fie la un nivel aspirațional pentru toți cei din jurul tău. Nu sunt un fan al excesului de chirugie estetică însă recunosc poziționarea acestui subiect tabu în societate, motiv pentru care am venit în întâmpinarea celor ce îmi urmăresc site-ul și pagina de facebook prin publicarea unei serii de articole ce tratează principalele proceduri estetice cu bune și cu rele, cu sinceritate și mai ales cu sprjinul unei echipe de specialiști reputați”, a precizat Iulia Albu.

CITEȘTE ȘI: Vedetă TV din Bosnia, cu fața distrusă de operații estetice: „Îi dau în judecată pentru că mi-au distrus viața” 

Aceasta îl are aproape mereu pe doctorul Florin Daniel Juravle, el fiind de asemenea cel al cărui sfat îl ascultă atunci când se decide asupra unei proceduri noi. Nu are nicio operație estetică și își dorește ca acest moment să fie cât mai îndepărtat.


„Mărturisesc că sunt un fan al mezoterapiei și al terapiei icoone, tehnici noninvazive ce mă ajută să-mi pastrez, alături de sport și o dietă echilibarată, trupul tonifiat”, ne-a spus Iulia Albu.


Fashion editorul mai recunoaște că nu stă la soare deloc pentru ca urăște bronzul și chiar dacă razele solare o prind, ea folosește de fiecare dată creme cu protecție ridicată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel