Iulia Albu, nemiloasă cu ținuta Nadiei Comăneci de la Globurile de Aur

Iulia Albu a comentat ținuta pe care celebra gimnastă Nadia Comăneci a purtat-o la cea de-a 73-a ceremonie de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seara, la Los Angeles.

"Zeiţa de la Montreal" a purtat la acest eveniment o o rochie de seară, de culoare neagră, mulată și transparentă în parte de sus, fapt care i-a displăcut Iuliei Albu, după cum reiese din comentariile fashion editor-ului în mediul online.

"Nadia Comaneci la Golden Globes si monstruosul monolog al unei aparitii de cosmar. O iubesc pe Nadia, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca doamna noastra de aur a purtat un prezervativ pe post de rochie", a scris marți pe Facebook Iulia Albu, care face trimitere la blogul său, unde își continuă criticile față de ținuta aleasă de Nadia pentru un astfel de eveniment.

"Nu am nicio problema cu Nadia Comaneci, dar acum nu cred ca este cazul sa-i acordam circustante atenuante. Mai ales ca este de multa vreme in circuitul acesta.Nu inteleg de ce a simtit nevoia sa-si ia o rochie atat de transparenta in partea de sus. Este putin stearsa, seamana cu Demi Moore. Cineva de calibrul Nadiei nu avea voie sa poarte o astfel de tinuta, imi pare foarte rau. Cred ca este cea mai proasta tinuta pe care am vazut-o la Globurile de Aur", își încheie analiza critică Iulia Albu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel