Iulia Albu, mesaj dur după ce a jignit-o Luana, fosta soție a lui Cabral

Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, a jignit-o pe Iulia Albu după ce jurata de la "Bravo, ai stil!" i-a criticat una dintre ținute.

"Este una dintre cele mai slabe apariții și o vom nota cu un trofeu BAU", a spus Iulia Albu la rubrica ei de modă de la Kanal D.

Reacția Luanei Ibacka nu a întârziat să apară: "Această nălucă ce suge agrafe a găsit de cuviință să-mi analizeze ținuta (purtată la o lansare de restaurant). Concluzia: sunt "sinistră", iar cârpa cu nasturi pe post de colier mă plasează în adâncurile prost îmbrăcatelor! Întrucât televizorul este mobilă în viața mea, iar baletul ăsta de vedetisme copiate e la ani lumină de preocupările mele, mă amuz când cineva care arată în halul ăsta, în loc să caute consiliere psihologică, cheltuie banii pe accesorii și obiecte care nu îi pot crea (după cum se prezintă femeia) vreo identitate stabilă. By the way... cine caută verdicte în zona fashion, găsește în social media, nu la televizor. Și avem și noi "pretty princess" bloggerițe care informează cu bun gust și vocabular fashion. Îi recomand acestei entități otrăvite să își dezvolte studiile și viața sexuală pentru că strigă în ea aceste lipsuri!".

Cum a reacționat jurata de la "Bravo, ai stil!"

Iulia Albu a reacționat vehement când a aflat ce a zis Luana Ibacka despre ea.

[citeste si]

"Prefer la orice oră "să sug" o agrafă, dar să am o carieră bazată pe realizări concrete și studii superioare la facultăți de prestigiu, neplătite, decât să fiu raportată strict la a fi fosta soție a unui star tv. Firește că mă amuză teribil declarația stimabilei și notabilei personalități marcante a culturii românești, ofuscată de un comentariu pertinent și, sinceră să fiu, nu știu exact ce "aș suge" în momentul acesta, însă cu siguranță am mulțumirea faptului că am avut șansa de a nu mă naște talent și a muri speranță. Este adevărat, cu toții avem nevoie de psiholog pentru că trăim în România. Fiecare este liber să-și caute sursa de informații unde dorește, eu citesc mai mult presă financiară decât modă și niciodată de pe bloguri. O informez pe stimabila absolventă de Jurnalism la Spiru Haret, pe această cale, că forma corectă este "cheltuiește", nu "cheltuie", și îi doresc o viață frumoasă și îmbelșugată pe măsura "succesurilor" sale jurnalistice", a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel