Iulia Albu, despre câștigătoarea ''Bravo, ai stil'': Are foarte mult de muncă cu ea însăși

“Bravo, ai stil! All Stars”, 23 mai. Iulia Albu îi surprinde pe toți după o gafă de proporții
“Bravo, ai stil! All Stars”, 23 mai. Iulia Albu îi surprinde pe toți după o gafă de proporții

Iulia Albu și marea câștigătoare de la ''Bravo, ai stil'' s-au aflat într-un conflict dur pe tot parcursul competiției. După Marea finală, jurata emisiunii mărturisește că Silvia mai are foarte mult de lucrat cu ea însăși. Preferata Iuliei Albu la marele premiu a fost Cristina Mihaela, cuvinte pe care le-a rostit și înainte de aflarea câștigătoarei.

Cu siguranţă, competiţia “Bravo, ai stil!” a fost un punct crucial pentru evoluţia tuturor concurentelor chiar dacă, fireşte, una singură a fost cea care a câştigat coroana. Din punctul meu de vedere, oricare dintre cele trei finaliste ar fi câştigat această competiţie ar fi fost argumentată atât de votul publicului, cât şi de anumite calităţi pe care le-au demonstrat în acest concurs-fenomen. M-a impresionat profund Andreea, o fata simplă, care a evoluat frumos, o fată cu bun simţ şi clasă care sper să-şi atingă visul de a avea o carieră în televiziune. Din punctul meu de vedere, Cristina Mihaela este un pachet echilibrat de calităţi şi versatilitate stilistică, pregătire profesională şi carismă chiar dacă, fireşte, mai este de lucrat la felul în care îşi gestionează reacţiile.

Silvia a fost cu siguranţă câştigătoarea publicului, deşi diferenţa dintre ea şi Cristina Mihaela a fost una extrem de mică la numărătoarea finală a voturilor. În ceea ce o priveşte, are foarte mult de muncă în primul rând cu ea însăşi, însă atâta timp cât ai susţinerea publicului orice poate deveni posibil. M-am bucurat sincer pentru fiecare dintre fete şi aştept sa le văd crescând frumos, însă să nu uităm că al doilea sezon “Bravo,  ai stil!” bate la uşa, iar competiţia se anunţă mai explozivă ca niciodată. Sunt onorată să fac parte din această familie frumoasă a Kanal D şi implicit din acest proiect care va scrie cu sigurantţă istorie în televiziunea din România”, a declarat Iulia Albu pentru Wowbiz. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel