EXCLUSIV  Iulia Albu cu găina. "Situație inedită și ușor șocantă"-VIDEO

Iulia Albu, jurata de la "Bravo, ai stil!" este o apariție în adevăratul sens al cuvântului, mai ales când totul culminează cu "accesorizarea" unei găini.

De-a lungul timpului, vedeta a avut mai multe animale de companie - o găină pe nume Loulou de la Fraise și doi cocoși - Jean Luc Charmois le Doux și Serge de Pompadour a Marble. Acum, Iulia Albu, după câte știm, are un superb cocoș negru, de o rasă aparte întâlnită, în special, în Japonia. Cocoșul se numește Sushi San.

Iulia Albu nu s-a ferit niciodată să vină cu animalele sale de companie în platourile de televiziune, dar este oare stresant pentru o găină sau un cocoș să fie ținuți într-un astfel de studio? Răspunsul l-am aflat de la Liviu Harbuz, medic veterinar, invitat la interviurile DC News.

(w670)

"Am avut-o invitată într-o emisiune pe Iulia Albu. Totul era o combinație într-o chestiune emoțională - are ea anumite abordări vizavi de găini - și o chestiune de outfit, look și showbiz. Nu, găina nu a fost traumatizată. Eu am văzut unde stau găinile, sunt îngrijite foarte frumos. Nu este un stres pentru găini când sunt aduse la televizor. Este un stres pentru Iulia, din când în când, pentru că păsările nu țin cont de platourile de filmare și au și niște necesități fiziologice, dar sunt riscuri asumate. Atunci când regizorul de emisie se confruntă cu o astfel de situație, cu siguranță este inedită și ușor șocantă", a zis Liviu Harbuz la interviurile DC News.

[citeste si]

Iată răspunsul:

VEZI AICI interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel