Iubitul Oanei Radu, incendiat, după ce a fost stropit cu benzină: Rugați-vă pentru el, vă rog!

Oana Radu
Oana Radu

Iubitul Oanei Radu a fost stropit cu benzină și incendiat. Starea bărbatului este una critică.

Alin, iubitul Oanei Radu, se pare că se cunoșteau cu agresorul său și în trecut ar fi existat o stare conflictuală între ei.

„Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!", a scris Oana Radu, pe rețelele de socializare.

Oana Radu a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, rugându-și prietenii și admiratorii să se roage pentru iubitul ei.

Agresorul  a incendiat casa scării blocului unde locuia, dar nu înainte de a stropi trecătorii cu benzină. Zeci de persoane au fost evacuate, iar la fața locului s-au făcut o mobilizare în forță, scrie spynews.ro.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și pe persoanele care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova", au declarat polițiștii doljeni, conform gds.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel