Îţi speli singur maşina? Greşeala URIAŞĂ pe care o faci. Preţ imens pentru reparaţii

Şoferii care îşi spală singuri maşinile la spălătoriile cu fise fac o greşeală care le poate provoca daune mari. 

Una dintre cele mai banale greșeli, pentru cei care folosesc o spălătorie cu autoservire, este să apropie prea mult capătul spălătorului sub presiune de suprafața caroseriei. Vopselurile moderne sunt destul de rezistente, dar dacă presiunea jetului este prea mare, sau dacă se insistă prea mult într-un singur loc, vopseaua se poate deteriora. În plus, dacă are deja lovituri sau crăpături, jetul de apă o poate disloca. Distanța optimă a duzei spălătorului este de 30-50 de centimetri, scrie promotor.ro

Se ştie deja că vopsirea unei maşini costă câteva mii de lei, mai ales dacă problemele pe caroserie sunt în mai multe zone. 

O altă greșeală uzuală este neglijarea curățării jantelor. Operațiunea standard de la spălătorie nu va reuși să îndepărteze toate urmele de praf de ferodouri și alte mizerii care se depun în timp pe jante. În timp, aceste particule se vor lipi la propriu de jantă, devenind foarte dificil de îndepărtat. Prin urmare, este recomandat ca jantele să fie spălate periodic cu soluții speciale de curățare a jantelor și o perie dedicată acestei operațiuni. Operațiunea nu este deloc complicată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel