Israela Vodovoz a murit. Prin ce momente grele a trecut

Rodica Mitu / 09 Martie 2018 / 23:49 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Israela Vodovoz a murit. Aceasta a fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Conform surselor citate de Spynews, nimeni nu mai dăduse de ea timp de cinci zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

Viață grea

Israela Vodovoz nu a avut deloc o viaţă uşoară, chiar ea alegând să vorbească despre cele mai grele momente din viaţa ei. Iată de declara la un moment dat: "Nu am crezut că voi ajunge la clipa în care voi povesti despre asta. Am iertat, am trecut, am îngropat. (...) Eu nu pot să trec peste ceva ce eu am trăit. Şi cu preţul readucerii mele în această tragedie a mea, am zis să vorbesc.

Eu am fost un copil nedorit, născut după al doilea RM, mai mică decât sora mea cu 15 ani... Mama mea, o femeie frustrată, nervoasă, violentă, și-a descărcat violența peste noi, mai ales peste sora mea. Mama a bătut-o crunt pe sora mea ca să nu mai plângă și să nu se mai scarpine în cap, din cauză că a luat la vârsta de 5 ani păduchi.

[citeste si]

(...) Abuzurile au continuat. Sora mea a fugit de acasă. La vârsta de trei ani m-a scos din ghearele mamei mele. La vârsta de 14 ani am ajuns să realizez că mama ar trebui să fie blândă", declarase Israela.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25