Israela Vodovoz a murit. Prin ce momente grele a trecut

Israela Vodovoz a murit. Aceasta a fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Conform surselor citate de Spynews, nimeni nu mai dăduse de ea timp de cinci zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

Viață grea

Israela Vodovoz nu a avut deloc o viaţă uşoară, chiar ea alegând să vorbească despre cele mai grele momente din viaţa ei. Iată de declara la un moment dat: "Nu am crezut că voi ajunge la clipa în care voi povesti despre asta. Am iertat, am trecut, am îngropat. (...) Eu nu pot să trec peste ceva ce eu am trăit. Şi cu preţul readucerii mele în această tragedie a mea, am zis să vorbesc.

Eu am fost un copil nedorit, născut după al doilea RM, mai mică decât sora mea cu 15 ani... Mama mea, o femeie frustrată, nervoasă, violentă, și-a descărcat violența peste noi, mai ales peste sora mea. Mama a bătut-o crunt pe sora mea ca să nu mai plângă și să nu se mai scarpine în cap, din cauză că a luat la vârsta de 5 ani păduchi.

[citeste si]

(...) Abuzurile au continuat. Sora mea a fugit de acasă. La vârsta de trei ani m-a scos din ghearele mamei mele. La vârsta de 14 ani am ajuns să realizez că mama ar trebui să fie blândă", declarase Israela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel