Urmărește emisiunea live


Israela Vodovoz a fost ÎNMORMÂNTATĂ. Totul s-a aflat abia acum

Israela Vodovoz a fost repatriată și înmormântată, a dezvăluit avocata fostei balerine.

Trupul neînsuflețit al Israelei Vodovoz a fost ridical de la IML miercuri, pentru a fi transportat în Israel, în vederea efectuării slujbei funerare, informează Spynews. Aceasta a fost înmormântată joi, 15 martie, cu toate ritualurile și obiceiurile tipice religiei.

„Trupul a fost repatriat și ieri a fost înmormântată cu toate ritualurile aferente," a declarat Rodica Bucur, avocata Israelei Vodovoz, potrivit sursei citate.

Spre deosebire de tradiţia creştină, în religia mozaică omul care trece în nefiiinţă are parte de astfel de înmormântare. Evreii tratează cu mult respect corpul celui mort, dovada acestui fapt o reprezintă numeroasele tradiţii care au loc cu ocazia acestui eveniment.

După ce este constatat decesul persoanei, urmează etapa numită Taharah care reprezintă spalarea trupului pentru îngropare. După acest moment sunt rostite rugăciunile pentru iertarea pacatelor celui decedat, iar corpul fără suflare este învelit într-o pânză albă numită "tachrichim".

Imediat ce a fost pus în aceasta pânză, corpul trebuie sa rămână neatins, dar supravegheat până la momentul înmormântării, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel