Irinel Columbeanu, mesaj emoţionant pentru Irina de ziua numelui. Sunt cel mai fericit când îmi spune "Te iubesc". Iar când îmi zice şi "Je t’aime, papa" bucuria e de două ori mai mare!

Astăzi, 5 mai, Irinel Columbeanu şi fiica lui şi-au serbat ziua numelui. Afaceristul nu ratează nicio ocazie să-i arate fetiţei lui, care acum trăieşte în SUA, cât de mult înseamnă pentru el. I-a transmis şi astăzi un mesaj plin de emoţie pe Facebook.

Fostul miliardar de la Izvorani, dar și fiica lui, au fost sărbătoriţii zilei, zi care apare în calendar în dreptul sfintei Mucenițe Irina. Deși are sufletul greu pentru că nu-și poate vedea fetiţa decât prin apeluri video, acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare care i-a tulburat pe fani. ”Irina, să ai parte de sănătate perfectă, fericire și baftă din belșug”, au fost cuvintele lui Irinel, urare sub care a pus şi povestea tulburătoare a muceniţei.

Dezvăluiri emoţionante: Îmi place când îmi spune "Te iubesc"

Într-un interviu mai vechi, Irinel Columbeanu a mărturisit că cele mai frumoase momente din viața lui sunt acelea în care micuța îi declară dragostea. "Atunci când îmi spune „te iubesc” și îmi spune și în franceză, „je t’aime, papa”, e o bucurie de două ori mai mare decât dacă ar face-o în limba maternă. Mai știe să spună și-n engleză… Așa cum eu nu am ales să părăsesc țara, adică sa fug, și am avut răbdare să vină străinătatea peste mine, în 1989, vreau să facă la fel. Nici fiica mea să nu simtă tentația de a pleca în altă țară, așa cum a simțit-o până și mama ei, pentru a se afirma. Vreau ca Irina să primească aici, stând la ea acasă, aceste șanse și posibilitatea de a se împlini grație, în primul rând, eforturilor părinților ei", spunea cândva acesta. Din păcate, visul nu i s-a împlinit, pentru că micuța trăiește acum în SUA, alături de Monica și iubitul chinez.

A suferit când a decis să-şi lase fiica să plece în America

Nu a vrut să o lase să plece la mii de kilometri distanță, dar n-a avut încotro, iar în cartea pe care a scris-o, Irinel Columbeanu lasă să se înțeleagă că suferă mult: „Tatăl său a vrut să o protejez și a crescut-o într-un turn”. În trecut, afaceristul s-a luptat mult pentru custodia copilului, demonstrând că nimic nu e mai important pe lume pentru el decât Irina. Iar acest lucru a sensibilizat multă lume. "S-a văzut sufletul tatălui. Da, din aceste punct de vedere – dacă au reușit să-l vadă. Cred că nu e greu să discerni acest lucru – nu vreau să mă laud, dar când mă uit în oglindă, nu țin niciodată ochii în jos", a spus Columbeanu în trecut.

Aşa arată acum tânăra domnişoară Irina Columbeanu:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Columbeanu ♡ (@irinacolumbeanu111)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel