Irina Tănase l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu fostul iubit al Annei Lesko - Video în articol

Irina Tănase l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu fostul iubit al Annei Lesko
Irina Tănase l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu fostul iubit al Annei Lesko

Află în articol cu cine l-a înlocuit Irina Tănase pe Liviu Dragnea.

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost surprinsă de paparazzi în compania unui nou bărbat. Totul se întâmplă cupă ce Irina și Liviu Dragnea s-au despărțit la scurt timp după ce fostul lider PSD a ieșit din închisoare. Politicianul ar fi aflat că iubita sa îl înșela cu un fost iubit și a decis să pună punct relației. Ea spunea atunci că nimic nu este adevărat și că își dorește să fie în continuare cu Liviu Dragnea, totuși cei doi nu s-au mai împăcat, deși au avut o relație destul de lungă, de opt ani de zile.

Între timp, pare că Irina și-a refăcut viața cu un cunoscut afacerist pe nume Roger El Akoury. Jurnaliștii de la Media Flux i-au surprins pe cei doi în timp ce luau prânzul la un restaurant din Capitală. Tânăra de 30 de ani a stat ore bune în compania bărbatului, supranumit „Regele medicamentelor”.

În timpul prânzului, bărbatul a discutat și cu doi parteneri de afaceri, dar pentru scurt timp. Ulterior aceștia au plecat, iar Irina a rămas singură la masă cu Roger El Akoury.

Irina părea extrem de încântată de această întâlnire. Ea a fost surprinsă în timp ce își aranja părul și îl atingea pe picior cu gesturi tandre pe partenerul ei. Pentru această întâlnire, fosta iubită a lui Liviu Dragnea a optat pentru o ținută simplă. Aceasta s-a îmbrăcat într-o rochie albastră cu fundiță neagră și balerini.

Roger El Akoury este fostul iubit al Annei Lesko

Multimilionarul libanez Roger El Akoury, zis și „Regele medicamentelor”, este fostul patron al unui cunoscut lanţ de farmacii. Libanezul este unul din puținii milionari din România cu o prezență discretă, care nu își etalează averea în public. În urmă cu 16 ani, Roger El Akoury s-a remarcat în presa mondenă prin relația pe care a avut-o cu Anna Lesko, dar la fel de discretă.

De atunci, însă, a intrat în vizorul presei și a mai fost văzut cu Alina Geambazi, fosta soție a nepotului preferat al lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, dar și cu alte femei, fără însă a prelungi o relație la mai mult de câteva întâlniri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel