Irina Rimes lansează piesa „Beau”, prima din „Trilogia II”-VIDEO

După succesul Trilogiei ‘Iubiri secrete’ și al albumului „Despre el”, Irina Rimes deschide „Trilogia II” cu piesa „Beau”.

"Am promis ca voi scrie despre un capitol nou al vietii mele dar nu cred ca m-am detașat de cel vechi. Piesele acestea sunt ramasite din trairi vechi care s-au conturat abia acum. Fiecare piesa e diferita, descopera trei parti ale mele... una dintre ele abia acum o voi arata, in cea de-a treia piesa. Va invit sa ascultați a doua trilogie care începe cu "Beau" - a zis Irina Rimes.

Producție video aparte

Proiectul beneficiaza de o producție video aparte în care cele trei videoclipuri, împreună cu un intro și un outro ce conțin cheia întregii povești, formează un scurt metraj cinematic.

„Trilogia II" evocă lupta continua dar uneori in van dintre individ și soartă. Irina este pusă față în față cu variante alternative ale realității, concluzia poveștilor fiind însă de fiecare dată aceeași, indiferent de drumul ales pe parcurs. In cadrele din Intro-ul Trilogiei, o putem observa pe Irina aflata fata in fata cu trei usi albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o indeamna pe artista sa aleaga una dintre usi, respectiv una dintre variantele realitatii sale. Astazi, cu ocazia lansarii single-ului 'Beau', o vom vedea pe Irina patrunzand prin prima usa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel