Irina Margareta Nistor: Recomandat de Tom Hanks, trebuie să vedeți acest film

Criticul de film Irina Margareta Nistor este subiectul unui documentar intitulat "Chuck Norris vs Communism", remarcat și de Tom Hanks. Acesta a declarat după ce a văzut Chuck Norris vs Communism că ilustrează perfect puterea pe care o are cinema-ul de a schimba lumea și i-a îndemnat pe oameni să meargă să-l vadă. Dar oare România se poate schimba sau salva cu ajutorul filmului? Răspunde Irina Margareta Nistor:

"Cred că doar cu filmul se poate salva din toate punctele de vedere. În primul rând că ea este foarte bine reprezentată prin festivaluri, prin filme , și deci, mai uită lumea minusurile noastre, și chiar suntem relativ invidiați în direcția asta. Marea șansă este că la festivalurile acestea se poate participa fără să ne dea afară că nu am plătit nu știu ce taxă cum s-a întâmplat la Eurovision.

[citeste si]

Iar în rest tocmai că poate fi salvată mergând la cinema pentru că poți să descoperi că există și o altfel de lume cum se întâmpla până în 1989, și de aici încolo există filme care se concentrează strict pe partea politică, pe partea de zi cu zi, pe partea de șpagă, toate astea le vezi și cum sunt rezolvate și în alte țări ,care singur au un avans pentru că nu au stat 5o de ani sub comunism cum am fost noi.

Da, cred în continuare că poate să fie o schimbare. De aceea au lăsat să circule casetele înainte de 1989, crezând că n-o să schimbe nimic, ci doar o să-i țină adunați să nu facă grevă în oraș. Ei uite că nu a fost așa", a declarat pentru DcNews Irina Margareta Nistor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel