Irina, fiica lui Dem Rădulescu, rupe tăcerea. La ce se gândea actorul mereu, deși îi era rău: E o lecție!

Irina, fiica lui Dem Rădulescu, a făcut declarații emoționante despre marele actor și semnele pe care încă le primește de la el. 

Irina, fiica lui Dem Rădulescu a oferit un interviu pentru Acces Direct în care a vorbit despre regretatul său tată.

Tânăra a scos la iveală amintiri emoționante cu el, mărturisind ce pasiune a moștenit de la el, pe lângă actorie. În plus, ea a dezvăluit și ce semne primește de la marele actor. 

Irina are 34 de ani și este fiica lui Dem Rădulescu și a Adrianei Șchiopu.

Avea doar 13 ani când și-a pierdut tatăl

"Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes... Când mama are o premieră reușită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine și cred că ăsta e efectul iubirii. A murit când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare... În ultima vreme era destul de obosit, se resimțea fizic și mama îl tot ruga: "te rog frumos, măcar la radio renunță". El era de o rigoare... El spunea: nu, oamenii s-au obișnuit cu vocea mea", a declarat Irina, fiica lui Dem Rădulescu pentru Acces Direct.

Ce semne primește Irina din lumea de dincolo, de la tatăl ei

Irina a dezvăluit că cel mai mult îi lipsesc plimbările cu tatăl său și că și-a dat seama că la fel cum îi plăcea lui, îi place și ei să meargă foarte mult pe jos, acest lucru ajutând-o să-și pună ordine în gânduri.

Fiica lui Dem Rădulescu a susținut că mereu a avut o relație directă cu el, chiar și după moartea lui, pentru că a observat mai ales în momentele de cumpănă că mereu s-a ivit câte ceva care să o ajute.

Ea a mai spus că e de părere că artistului i-ar fi plăcut foarte mult să o vadă actriță.

"E foarte greu să spui "sunt actriță" când știe ce măreție a fost. Mă uit și mă minunez și e o lecție. Acum sunt o mare plimbăreață, merg pe jos enorm de mult, ca și el. E ca o meditație pentru mine, drumurile lungi îmi pun ordine în gânduri. De la bun început am avut o relație directă. În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis în altă lume. Tata... apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea, nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut. Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranșant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment. A avut o abordare mult mai pragmatică care reduce puțin și din emoțiile inerente", a mai spus ea.

Dem Rădulescu, mort din cauza unui infarct

Dem Rădulescu a fost un actor de comedie român de teatru, film și televiziune și profesor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București.

Acesta a fost căsătorit cu Paula Rădulescu, actriță și balerină la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, și mai apoi cu actrița Adriana Șchiopu.

Dem Rădulescu a murit pe 17 septembrie 2000, în București, în urma unui infarct, cu doar patru zile înainte să împlinească 69 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel