Irina Columbeanu și Monica Gabor, frumusețe la indigo. După o absență de luni de zile din social media, tânăra de 16 ani a reapărut în postările mamei

foto: Instagram, Irina Columbeanu
foto: Instagram, Irina Columbeanu

Irina Columbeanu începe să se semene tot mai mult cu mama ei.

De mai bine de 10 ani de când s-a căsătorit cu Mr. Pink, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a început să aibă apariții din ce în ce mai rare în social media. Totuși, din când în când, Monica mai postează pe Instagram câte o fotografie, mai ales atunci când se află în compania fiicei sale, de acum domnișoară! Așa s-a întâmplat și de curând când Monica a postat o fotografie cu Irina și fiul ei vitreg, însoțită de mesajul - "Indiferent de ce va fi, unde vom fi și cum vom fi, te voi iubi mereu."

La doar 16 ani, Irina are preocupări și responsabilități specifice unui adult. A obținut deja permisul de conducere, excelează în performanțele școlare și mai are timp și pentru pasiuni. În ultima fotografie postată de mama ei tânăra apare și alături de fratele său vitreg, Anthony, copilul pe care milionarul chinez îl are dintr-o relație anterioară. Irina arată extraordinar, e cochetă, se îmbracă cu stil și începe să semene tot mai mult cu Monica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @monicagabor888

Irina Columbeanu petrece, de asemenea, timp de calitate și cu mătușa ei, Ramona Gabor atunci când aceasta ajunge in SUA. „Ne place mult să gătim împreună, să stăm la masă, cred că asta e activitatea preferată în familie. Dacă vrem ceva pe chinezesc o lăsăm pe Monica, nu ne certăm în bucătărie.”, a spus sora Monicăi Gabor pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel