Irina Columbeanu, pe masa de operație!

Extrem de îngrijorată de faptul că fetița ei a fost diagnosticată cu salazion, o inflamație a unor glande foarte fine de la baza genelor, Monica Gabor a făcut un anunț disperat pe rețelele de socializare și și-a rugat prietenii virtuali să îi sară în ajutor, cu recomandări de medici oftalmologi buni, unde ar putea merge să o opereze pe Irina. 

Se pare că vedeta a găsit deja soluția în Statele Unite ale Americii, acolo unde fetița ei se află deja în vacanță, și Irina a ajuns azi pe masa de operație. Chiar fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a scris pe rețelele de socializare mesajul "Azi mă operez". Noutățile cu privire la starea de sănătate a Irinei și cum se simte după operația de salazion sunt în curs de actualizare.

(oar_w460)

Specialiștii sunt de părere că acest diagnostic se rezolvă prin operație.

„Este o problemă banală. Milioane de oameni se confruntă cu salazionul. Un medic bun și un tratament corect sunt rezolvarea”, a spus medicul oftalmolog Monica Pop, potrivit Click!.

"Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017 atât eu cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care să o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar.

(oar_w460)

Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi indepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea să o opereze pe fetița noastră de salazion scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!", a fost mesajul disperat al Monicăi Gabor, postat pe pagina sa de Facebook. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel