Irina Columbeanu, tablouri expuse la o galerie de artă. Care a fost reacția lui Irinel Columbeanu

Irina, fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a reușit performanța, ca doar la opt ani, să-și expună operele într-o galerie de artă.

De mai bine de trei ani, Irina Columbeanu urmează și cursurile unei școli de pictură, ea fiind foarte talentată în acest domeniu, conform libertatea.

”Irina a început să deseneze singură, apoi, cu acordul ei, am înscris-o la cursuri de specialitate. De asemenea, ea mai face și canto și pian, precum și înot”, a mărturisit Irinel Columbeanu.    

Irina a reușit să-i impresioneze pe toți cei prezenți la expoziția de sâmbăta trecută, unde și-a expus nu mai puțin de nouă tablouri. Mândru de fata sa, afaceristul de la Izvorani a mai spus că nu poate descrie în cuvinte ceea ce simte când privește tablourile fiicei sale expuse într-o galerie.

Surprinzător sau nu, Irina nu a pictat-o până acum deloc pe mama sa, lucru de altfel confirmat de Irinel Columbeanu. ”Irina a început să deseneze singură, apoi, cu acordul ei, am înscris-o la cursuri de specialitate. De asemenea, ea mai face și canto și pian, precum și înot”, a mai spus omul de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel