Irina Boureanu, dezvăluiri cutremurătoare, într-un interviu pentru Mihai Gâdea

Irina Boureanu, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a vorbit cu Mihai Gâdea despre situația în care a trăit cu fostul parlamentar. 

Irina Boureanu a spus că trăiește uitându-se peste umăr. ”Nu am voie să consider anormală o bătaie. Nu am voie să deschid gura și să spun că nu e normal să țipi la un copil, că nu e normal să agresezi un copil. Nu am voie să ridic pretenții, trebuie să stau la locul meu și să fac ce mi se spune. Am preferat să stau la locul meu de frică. Mi-e frică pentru ce se poate întâmpla. În momentul de față se întâmplă niște lucruri care nu se văd. (...) Am primit amenințări directe că viața îmi va fi luată, că voi fi mutilată, că voi fi violată. Toată astea și Ioana le-a auzit. Îi descria ce-mi va face mie dacă nu suntem amândouă cuminți. Ioana venea de multe ori să-mi povestească amănunte ca dintr-un film de groază. Ioana a țipat când a venit bărbatul pe care nu-l cunoștea. S-a speriat. Era agresiv, era nervos, era agitat. A sărit la ea. Țipetele erau foarte puternice, au ieșit toți oamenii din bloc de pe strada aia”, a spus Irina Boureanu, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea. 

Amenințările primite de Irina Boureanu susține că sunt recente. 

Irina Boureanu spune că Ioana îi povestește amintiri despre violențe de când avea doi ani. Mihai Gâdea a citit ceea ce a scris Irina Boureanu, momentele când Cristian Boureanu o bătea, unele îngrozitoare, în care susține că o strângea de gât și o dădea cu capul de pereți. 

Puteți urmări interviul complet în scurt timp la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel