Iphone 6: Inovația absolută la care ar putea apela Apple

Noul iPhone 6 ar putea veni cu o inovație absolută în domeniul telefoniei mobile, în ceea ce privește securitatea. Michael Barrett, șeful departamentului de securitate a informației de la PayPal, susține că parolele și codurile PIN vor fi în curând de domeniul trecutului.

În cadrul unei conferințe IT ce a avut loc la Las Vegas, Barrett a declarat că, în curând, vechile parole vor fi înlocuite cu metoda amprentării, un scaner fiind încorporat în calculatoare și în telefoane.

El crede că sistemul va deveni larg răspândit după ce va fi adoptat de marile companii, cum ar fi Apple. Primul telefon cu acest scaner ar putea să fie iPhone 6.

“Parolele nu mai sunt eficiente. Oamenii aleg cuvinte banale, ușor de intuit, și folosesc aceeași parolă peste tot”, a spus Barrett, potrivit stirileprotv.ro.

Noile metode de identificare, cum ar fi amprentarea sau analiza irisului, sunt mult mai sigure, explică el. “Se zvonește că o mare companie din Cupertino va lansa în acest an primul telefon cu un cititor de amprente”, a adăugat Barret, făcând aluzie la Apple.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel