Ionuț și Dragoș Dolănescu, scandal după ce "s-au târât" în tribunale. Se vinde casa de la Sinaia: Caracterul lui este nul

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ionuț Dolănescu și Dragoș Dolănescu au un nou conflict. De la ce a pornit totul. 

Ion Dolănescu a murit pe 19 martie 2009, iar după 12 ani de atunci, cei doi fii ai săi, Ionuț și Dragoș, încă se mai ceartă pe averea pe care le-a lăsat-o. 

Dragoș Dolănescu a recunoscut că a scos la vânzare vila din Sinaia pe care tatăl său i-a lăsat-o moștenire, lucru care l-a revoltat pe Ionuț Dolănescu, care a și reacționat și i-a transmis un mesaj dur. 

Casa din Sinaia i-a revenit lui Dragoș Dolănescu după ani de zile în care s-a judecat cu fratele său prin tribunale pentru averea regretatului cântăreț de muzică populară. 

Cum a reacționat Ionuț Dolănescu la adresa fratelui său

Ionuț Dolănescu a mărturisit că nu mai are nimic de împărțit cu Dragoș, mai ales după ce ani de zile "l-a târât" prin tribunale din cauza moștenirii lăsate de tatăl lor.

Interpretul de muzică populară a mărturisit că nu îi poartă ranchiună fratelui său, însă nu poate da uitării comportamentul pe care l-a avut vizavi de el, după moartea lui Ion Dolănescu. Totodată, Ionuț Dolănescu a mai ținut să precizeze faptul că pentru că a scos din buzunar suma de o sută de mii de euro și-a câștigat dreptul a de sta în casa părinților săi.

"Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târăt prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine.                                   

Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților", a spus Ionuț Dolănescu, la Antena Stars.

Ce spunea Dragoș Dolănescu despre avere, în perioada în care se judeca în tribunale cu Ionuț

"Pe vremea când locuia în casa tătălui, alături de familie, ar fi dispărut mai multe obiecte de valoare, care erau și foarte vechi. Printre obiecte se aflau mai multe sobe de teracotă care aveau peste un secol vechime și erau puse de scriitorul Barb Ștefănescu Delavrancea", spunea Dragoș Dolănescu în urmă cu trei ani, atacându-l pe Ionuț Dolănescu.

Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cu ce se va alege Ionuț Dolănescu

Maria Ciobanu nu vrea ca, după trecerea ei în neființă, cei trei copii să se certe pe avere. Așa că, și-a făcut testamentul și a stabilit ce le va reveni lui Ionuț Dolănescu, Leontinei și Cameliei.

Un apropiat al artistei a declarat că „dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi.”

Cu ce se va alege fiecare

Prin urmare, sursa spune că „Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele.”

De asemenea, „bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă. Ținutele populare, la fel.”

„Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, a mai spus apropiatul artistei pentru Playtech.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel