Ionuţ Dolănescu despre tatăl său: Au trecut 35 de ani

Bogdan Bolojan / 08 oct 2016 / 22:23 Salveaza PDF Comentarii
ion-dolanescu
ion-dolanescu

Ionuţ Dolănescu a celebrat 35 de ani de activitate artistică. El a participat la cea de-a treia ediţie a Festivalului ''Ion Dolănescu" şi a declarat că doreşte să înfiinţeze un mic muzeu în casa celebrului artist din Perşinari. 

Ionuţ Dolănescu a spus că este fericit să sărbătorească cei 35 de ani de activitate artistică la a treia ediţie a Festivalului ''Ion Dolănescu'', care a debutat sâmbătă chiar în comuna natală a marelui artist, la Perşinari, judeţul Dâmboviţa.

''În acest an eu marchez 35 de ani de când tatăl meu, marele interpret Ion Dolănescu, m-a urcat pe scenă pentru prima dată, la vârsta de nouă ani, pe stadionul din Feteşti. Cu prilejul celei de-a treia ediţii a Festivalului 'Ion Dolănescu' îmi serbez şi 35 de ani de activitate artistică'', a declarat, la Perşinari, pentru AGERPRES, Ionuţ Dolănescu. 

''Din păcate. în acest an nu am reuşit să facem festival concurs, de fapt acest festival este dedicat tinerilor interpreţi, oamenilor care doresc să cânte şi să preia repertoriul interpretului Ion Dolănescu, dar sperăm că în anii următori vom continua cu festivalul-concurs. În acest an va fi doar un festival-spectacol'', a mai spus Ionuţ Dolănescu.

Acesta a adăugat că îşi propune să deschidă o expoziţie cu obiecte ale lui Ion Dolănescu în casa părintească de la Perşinari. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23