EXCLUSIV  Ionela Prodan, legătură REVOLTĂTOARE cu Cotabiță. Subiect scandalos

Moartea Ionelei Prodan este subiect aducător de trafic. Viața însă nu... Mai multe site-uri au scris că artista ar fi decedat. De altfel, nu este prima dată când apar astfel de informații. Din când în când, pentru ei, Ionela Prodan mai moare câte un pic.

Cea mai recentă informație a fost dată de un site care a scris că artista ar fi murit. Apoi, jurnaliștii au mai adus știrea din condei și au scris că vedeta de muzica populară este în fază terminală, șansele ei de supraviețuire fiind de 1%. Anamaria Prodan, cum era de așteptat, a transmis un mesaj dur după publicarea unor astfel de informații: "Să vă fie rușine! Nimicuri și excremente umane!".

Ionela Prodan, legătură revoltătoare cu Gabriel Cotabiță: 1% șanse de supraviețuire

Dar nu este prima dată când jurnaliștii îi "ucid" pe artiști înainte ca ei să moară. Așa s-a întâmplat și cu Gabriel Cotabiță despre care mulți ziariști scriau că îndrăgitul cântăreț are șanse sub 1% să își mai revină. Și iată-l mai viu ca niciodată! Dar presa îi cânta prohodul, în timp ce viața avea alte planuri cu el. La fel se întâmplă și cu Ionela Prodan. Cât a fost sănătoasă, presa nu a părut așa interesată de ea, cel puțin în ultimii ani, dar de când are probleme de sănătate, a devenit subiect de primă pagină. Nu există zi în care cineva să nu se mai laude că are o amintire cu ea și să iasă la televiuni pentru a o spune, să mai dea un diagnostic, fără a fi medic, și să spună cât mai are de trăit. Habar nu am de ce ne grăbim să "omorâm" oameni. Poate acesta este singurul mod de a ne simți vii, puternici, de a simți că trăim.

Un fake news

Amintim că recent, un site a publicat un fake news cu titlul "TRAGEDIE! IONELA PRODAN S-A STINS DIN VIAȚĂ PE MASA DE OPERAȚIE LA VÂRSTA DE 70 DE ANI". Știrea a fost distribuită masiv pe Facebook. Pentru ca autorul să dea credibilitate acestei informații false, a publicat și un mesaj care a fost atribuit fiicei artistei, Anamaria Prodan-Reghecampf, care ar fi spus: "Trecători prin viață, de necrezut cum trece timpul, de necrezut că noi îmbătrânim, aș da orice, dar n-am putere în viață să mai zabovim un pic... dar, ce să faci? Așa a fost să fie în viață să intrăm un pic, sa trecem prin ea cu demnitate și să ieșim, încet, pe rând. Îmi iubesc viaţa. Îmi iubesc mama, vei rămâne mereu în inima mea, dragă mamă." Evident, acest mesaj nu a fost distribuit de către Anamaria Prodan-Reghecampf.

De altfel, textul știrii care se vrea a fi reală este plin de greșeli gramaticale. Cu toate acestea, au fost persoane care au considerat că informația este adevărată și au distribuit-o pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel